.................................
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
( - 2√3 + 3√2)² - ( 25 -12√6) =
folosesti formula de calcul prescurtat:
(a+b)² = a² + 2ab + b²
= 18 - 12√6 + 12 - 25 + 12√6 =
= 18 + 12 - 25 =
= 30 - 25
= 5
folosesti formula de calcul prescurtat:
(a+b)² = a² + 2ab + b²
= 18 - 12√6 + 12 - 25 + 12√6 =
= 18 + 12 - 25 =
= 30 - 25
= 5
Răspuns de
2
( - 2√3 + 3√2)² - ( 25 -12√6) =
= 18 - 12√6 + 12 - 25 + 12√6
= 18 + 12 - 25
= 30 - 25
= 5
= 18 - 12√6 + 12 - 25 + 12√6
= 18 + 12 - 25
= 30 - 25
= 5
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Ed. muzicală,
9 ani în urmă