Limba română, întrebare adresată de Origin, 9 ani în urmă

ttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O POVESTE SACURTA(o intimplare din viata ta) in care personajele pot fi animale oameni insecte si chiar obiecte sa utilizezi epitete,metafore ,personificari,comparatii,hiperbole..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Arishka15
3
deci, mergeam la sanius si, mergeam cu frate'meu bine'nteles! si stateaaam...pana se facea seara! numai ca la un moment dat frate-miu a uitat ca sa mai vina! ma lasase in varful saniusului ca sa'l astept si el nu mai venea. se tot dusese cu o-ntreaga trupa mult mai in vale...si pe un derdelus mult mai lung.astfel ca eu cam incepusem sa'nghet si sa cam plang, pentru ca nici nu mai stiam sa ajung, imi era si extraordinar de frica, si tot asa....si deodata vad eu un studentas care statea in gazda in casa de vizavi, si ma iau dupa el! cred ca eram undevaa prin clasa intaia..sau a 2-a cam asa! buun, si mergeam eu in spatele aluia asa ca o fantoma, cu mucii care-mi atarnau pana-n zapada, si cu plansu-nnabusit, stiid sigur si precis eu ca intr-un tarziu o sa ajung acasa...si evident ajung! 
dupa 5 ceasuri apare si brothjer rosu maxim in obraji, nu-i problema.
ideea e ca m-au intrebat ai mei, bun si?? cum ai stiut sa ajungi acas'? iar eu le-am raspuns ca am urmarit pur si simplu un "tinerel" care statea in gazda in cladirea de vis-a-vis. i-am dat pur si simplu pe spate....cu aprecierea mea, fata de un om mai inalt un metru fata de mine si mai mare cu aproape 20 
Alte întrebări interesante