Limba română, întrebare adresată de danisfabian03, 8 ani în urmă

0 11. Redactează o scrisoare de felicitare: a) cu ocazia sărbătorilor de iarnă; b) cu ocazia aniversării zilei de naştere a unui prieten; c) cu ocazia unui eveniment special în viața unei cunoștințe.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de valeriazubrii
18

Răspuns:

a) Draga mea mămică , îți scrie scumpa/ul ta /tău fică/fecior (numele tău) , vreau sa te felicit cu sărbătorile de iarna ! Îmi este foarte mult dor de tine , și aștept cu nerăbdare sa vii de peste hotare. Vreau sa-ți urez sărbători de iarnă fericite , ca magia Crăciunului sa-ți ofere cele mai călduroase și sincere gânduri, recunoștință , și fie ca mirosul portocalelor să-ți redea o atmosferă de iarnă nemaipomenită!

te iubesc foarte mult , și te aștept cu drag!

cu mult respect fiul/ fica ta / tău ( numele tău ) !

b)Iubită mea prietenă/prieten , te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Astăzi la buchetul vieții tale sa mai adăugat un trandafir! îți urez , sănătate, spor , noroc, fericire, lumină , ca toate visele tale sa se împlinească, sa ai un drum bun în viata ta , sa-ți petreci viata cu cele mai dragi și scumpe persoane pentru tine !Ca bunul Dumnezeu sa te păzească de rele si sa te ocolească de neplăceri și necazuri !

inco data un sincer , LA MULȚI ANI!!!

Alte întrebări interesante