1+2•{3+4:[5-6:(7-8:(9-1))]}
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
1+2•{3+4:[5-6:(7-8:(9-1))]} = 1+2•{3+4:[5-6:(7-8:8)]} = 1+2•{3+4:[5-6:(7-1)]} = 1+2•{3+4:[5-6:6]} = 1+2•{3+4:[5-1]} = 1+2•{3+4:4} = 1+2*(3+1) = 1 + 2 * 4 = 1 + 8 = 9
Sper c-am calculat bine (modifici si tu parantezele unde este cazul)!
Sper c-am calculat bine (modifici si tu parantezele unde este cazul)!
andreea10101:
mulțumesc si mai este unul te rog
Răspuns de
0
Faci 9-1=8.împărțit la 8=1.7-1=6.
5-6÷6=4.
3+4÷4=4.
2x4=8
8+1=9
Calculezi în sens invers începand cu parantezele rotunde și 9 e rez final
Alte întrebări interesante
Fizică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă