1+{2+[3*(4+5)-6+7*8]-9}=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
8
Răspuns:
71
Explicație pas cu pas:
Bună !
Sper sa fie de ajutor !❤️
╚»★«╝ - ╚»★«╝
✧✧AndreeaBrainly123✧✧
Anexe:
amalia99979:
Mersiii chiar aveam nevoie !!
Răspuns de
2
Răspuns:
1+{2+[3*(4+5)-6+7*8]-9}=
1+{2+[3*9-6+7*8]-9}=
1+{2+[27-6+56]-9}=
1+{2+[21+56]-9}=
1+{2+77-9}=
1+(79-9)=1+70=71
Explicație pas cu pas:
rasp=71
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă