[1+2×(6+6:3)-5]:6=
si trebuie sa dea 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
[1+2×(6+6:3)-5]: 6 =
[1+2×(6+2)-5]:6=
(1+2×8-5):6=
(1+16-5) : 6=
(17-5) : 6 =
12: 6 =
2=
SPER CA TE AM AJUTAT
Explicație pas cu pas:
Prina data am rezolvat din paranteza rotunda pentru ca cea patrata sa dispara si sa o transformam in rotunda.
emiliagrecu2009:
multumesc!
Răspuns de
0
Răspuns: 2
Explicație pas cu pas:
[1+2*(6+6:3)-5]:6=2
[1+2*(6+2)-5]:6=2
[1+2*8-5]:6=2
[1+16-5]:6=2
[17-5]:6=2
12:6=2
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă