1-(2supra7+4supra7-3supra7)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
2 supra 7 +4 supra 7 - 3 supra 7 =3 supra 7
1 supra 1 - 3 supra 7= (dam factor comun pe 7 la 1 supra 1)
7 supra 7 - 3 supra 7 =4 supra 7
1 supra 1 - 3 supra 7= (dam factor comun pe 7 la 1 supra 1)
7 supra 7 - 3 supra 7 =4 supra 7
Răspuns de
2
1-(2/7 +4/7 - 3/7) = 1-(6/7-3/7) = 1- 3/7 = (pe 1 îl amplificam cu 7 )=> 7/7 -3/7 = 4/7 .
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă