1) 4x-3 supra 7 - 3x-x supra 6 =2x+1 supra14 +13 supra 12
2) 2x +5+3(3x-1)=8(1-7x)+2+3x 3)10×(3-x)+6(x+2)==13+7×(2x-1) 4) 5×[(2x+3)-2(x+1)-2(x+1)-2(x+1)]=[4×5(x-1)-2(4-2x)]+23 îmi trebuie până mâine plss
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Ex2
(2x+7)+3(x-1)=6(x+3)-18 15(x-1)+4(2-3x)=9-2(x+4)
4x+14+3x-3=6x+18-18 15x-15+8-12x=9-2x-8
7x+11=6x 3x-7=1-2x
x=11 5x=8
x=8/5
2x+5+3(3x-1)=8(1-7x)+2+3x
2x+5+9x-3=8-56x+2+3x
11x+2=-53x+10
64x=8
x=8/64
x=1/8
plicație pas cu pas:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă