1. a) 2 la puterea 7 x 2 x (-2) la puterea 4 - 2 la puterea 12 =
b) (-12) la puterea 2 : (-3) : (-8) + (-3) la puterea 2 =
c) (2 la puterea 6 x 2 la puterea 3) : (2 x 2 la puterea 2 x 2 la puterea 4) =
d) [(-14) : 2 + 5] la puterea 3 x (-3) : (-6) =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
a) 2 la puterea a7 -2 la4 -2la 12=2la a12-2la a 12=0
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă