Limba română, întrebare adresată de nicocata, 9 ani în urmă

1.Alcatuieste o reteta culinara literara !!!!!!!!!!
2.Alcatuieste o stire.
3.Alcatuieste o reclama.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de liliadontul
5
1.Stire  Incendiu ziua in amiaza mare in caminul unui colegiu din capitala. O camera de la etajul patru, in care locuiesc trei baieti, a fost mistuita de flacari. S-a intamplat ieri, cand o parte din elevi erau in camere. Pompierii au evacuat toti elevii de la etajele superioare, iar pentru a salva un locatar au folosit o scara auto. 
2. Reteta  Clatite ^
Se pun făină şi un praf de sare într-un castron mare şi se face o adâncitură în mijlocul făinii unde se pun ouăle, se toarnă aproximativ 50ml lapte şi o lingură de ulei. Se amestecă dinspre centru, încorporând treptat făina de pe margini, până se amestecă toată cu ouăle, laptele şi uleiul. Se bate compoziţia cu telul, până se obţine o pastă omogenă, fină şi groasă. Se mai adaugă puţin lapte dacă amestecul este prea gros.
3. Reclama  
.Vino la Moldcell, păstrează-ţi numărul şi primeşte cele mai bune oferte! Acum, îţi păstrezi exact numărul pe care îl ai la alt operaror, e GRATUIT şi ne ocupăm noi de toate. Aici ai totul pentru comunicare, convorbiri nelimitate, Internet 4G disponibil pentru toţi, dar şi multe oferte cu telefoane la cele mai bune preţuri! Află mai multe despre Abonament, Cartelă sau Internet
Alte întrebări interesante