Religie, întrebare adresată de alex7378, 8 ani în urmă

1. Alcătuiți un text, de o pagină, cu titlul: Ce fac eu pentru sufletul meu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Danielx9x5
1

Răspuns:

                                              Ce fac eu pentru

                                                  sufletul meu

Ne simtim plini de entuziasm atunci cand ni se spune ca tot ce avem de facut pentru a trai viata pe care ne-o dorim este sa luam decizia ferma de a ne schimba. Bun, o luam si, mai departe, ce se intampla? Cei mai multi dintre noi, uitam a doua zi de aceasta decizie mareata si revenim la vechile obiceiuri.

Cea mai importanta constientizare este sa intelegi ca doar a lua o decizie nu este suficient. Ca sa se intample ceva diferit nu este suficient sa iei doar o decizie. Este necesar sa actionezi si sa simti ca aceasta decizie este importanta pentru tine si creeaza ceva diferit in viata ta.

O decizie luata fara sa simti ca te ajuta si fara sa actionezi, adica sa faci ceva in legatura cu ea, ramane doar o simpla idee la care vei reveni din cand in cand fara a o putea hrani si sustine, ca sa dea roade.                   Subconstientul se afla undeva, in adanc, sub nivelul de suprafata al gandurilor. El este depozitul memoriei unde se aduna toate cunostintele noastre. Gandurile iau nastere in mintea constienta, rationala, logica. Intretinute si manifestate puternic ajung in subconstient ca apoi sa fie transformate in realitate fara a fi analizate. Mintea rationala analizeaza, subconstientul nu. El ia de bun tot ce-i dai.

Vestea buna este ca daca stim cum sa ne folosim de subconstient, el ne poate ajuta in orice situatie. Pentru ca are inmagazinata toata cunoasterea pe care am dobandit-o de la inceputul creatiei si pana in prezent. Printr-un proces de sugestionare lent si sistematic, noi putem accesa aceasta rezerva infinita.

Sufletului tau ii trebuie Dumnezeu: sa te rogi la el, sa vorbesti cu el ,sa te pocaiesti,etc.( deoarece aceste lucruri sunt foarte importante in viata ta cu Dumnezeu).

Sper ca te-am ajutat.

Explicație:

Alte întrebări interesante