Istorie, întrebare adresată de Ciocolaina, 8 ani în urmă

1.Alegeți un personaj istoric important și descrieți impactul, fie el pozitiv sau negativ, asupra societății. ( MINIM 200 de cuvinte )


2. Explicați importanța de a vă menține profesionalismul în timp ce vă îndepliniți munca. ( MINIM 200 de cuvinte )


Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mironariana123ow65yc
1
lenin- a fost omul ce a condus revolutia bolsevica in rusia, octombrie 1917, care pe atunci era imperiul tarist. impactul a fost unul imens si destul de pozitiv. a adus comunismul in rusia dar totusi a condus bine tara, refuzand ca stalin sa conduca tara dupa moartea sa. imperiul tarist deja incepea sa cada, nu mai era la fel de bun ca inainte deci cumva a facut bine pentru o periodata de timp ca a introdus comunismul. daca nu ar fi fost acest om, cu niste idei bune, rusia nu ar fi unde ii acum in ziua de azi, cu putere nucleara si fiind pe locul doi la superputerile lumii, pe locul unu aflandu-se sua. comunismul la care el se gandea, era mai pur, indreptat mult de ideile lui karl marx. dupa moartea lui trotski a fost asasinat si ceilalti candidati au disparut asa ca stalin a ajuns la conducere. politica lui stalin era diferita de cea a lui lenin. acesta fiind mult mai dur si a sacrificat milioane de vieti ruse ca sa construisca o superputere, totusi a reusit.
scuze dar la punctul doi nu am inteles, sper ca iti este de folos

Ciocolaina: La punctul doi se refera la importanta muncii pentru un politist. Adica sa mentii profesionalismul,in timp ce iti indeplinesti munca. Crezi ca poti face ceva?
mironariana123ow65yc: am scris un text dar nu ma lasa sa il trimit aici
mironariana123ow65yc: stai sa incerc sa il trimit pe sectiuni ca sa fie mai scurt
mironariana123ow65yc: cred ca da, nu sunt sigura daca este perfect dar stabilesti tu daca ii bine sau nu.
profesionalismul inseamna sa ai constiinta profesionala. munca in politie este mai grea decat pare, trebuie sa ai robdare si sa judeci rational.
mironariana123ow65yc: totusi in sua, o tara libera si cu drepturi dupa cum stim, si acum in ziua de azi exista rasism si multi politisti nu respecta legea. judeca un om dupa culoare, etnie, daca ii latino etc. fara politie orice tara ar fi pe nicaieri, ar fi jafuri, crime si multi oameni care incurca circulatia. uneori politistii ce comit o greseala si impusca pe cineva fara sa il someze, nu este justificat in fata legii, aceasta fiind o problema mare.
mironariana123ow65yc: ca un om sa fie un politist bun trebuie sa faca antrenamente, sa stie legile foarte bine, sa nu apese tragaciul inainte sa gandeasca si sa respecte legile lor. trebuie testati psihologic, aratand ca sunt apti pentru aceasta meserie, fiind una cu mult stres. au existat cazuri in care politistii au neglijat apelul unei victime, ei ajungand prea tarziu, cand nu se mai putea face nimic. un caz de genul recent s-a petrecut in romania in caracal.
mironariana123ow65yc: politia din toata lumea are nevoie se echipaje competente, care au reflexe repede, isi pot controla comportentul, nu judeca oamenii degeaba ca noi sa putem avea incredere in ei.
sper ca este bine
Alte întrebări interesante