1. Calculează în două moduri: 6 x (4 + 5); (9 - 2) 7; 3 x (7 – 4).
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
1) 6 × (4 + 5) = 6 × 9 = 54
6 × (4 + 5) = 24 + 30 = 54
2) (9 - 2) × 7 = 7 × 7 = 49
(9 - 2) × 7 = 63 - 14 = 49
3) 3 × (7 - 4) = 3 × 3 = 9
3 × (7 - 4) = 21 - 12 = 9
Răspuns de
0
Răspuns:
6*(4+5)=6*4+6*5=24+30=54 sau 6*(4+5)=6*9=54
(9-2)*7=7*9-7*2=63-14=49 sau (9-2)*7=7*7=49
3*(7-4)=3*7-3*4=21-12=9 sau 3*(7-4)=3*3=9
Explicație pas cu pas:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă