Limba română, întrebare adresată de rox1849, 9 ani în urmă

1. Comenteaza in 40-50 de cuvinte , atitudinea personajului-narator fata de animalul doamnei pe care o intalneste in tren.

2.Formuleaza doua argumente prin care sa sustii rolul dialogului ca mijloc de caracterizare a personajelor in fragmentul dat.
(Bubico , Ion Luca Caragiale)

Va roog frumos !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ggabrriells
34
Personajul-narator are o atitudine foate urata fata de Bubico,deoarece personajului-narator nu-i placeau cainii . Pentru a nu-si arata ura fata caini el se baga in seama cu dama di vagon , pentru ca mai tarziu el ii arunca cainelui un biscuite pe geam , iar Bubico sare pe geam dupa biscuite in timp ce trenul mergea. (1).

rox1849: Poti sa imi zici si la 2 ?
Ggabrriells: bm hai ca ma uit cum sa formulez raspunsul dar sa nu te inveti sa copii
Ggabrriells: Eu cred ca partea de dialog al naratorului se prefacea ca simpatizeaza cainii pentru ca dama sa nu suspevze ceva (eu asta cred ca reiese din partea de dialog al naratorului) .
Ggabrriells: Din partea de dialog a damei reiese ca ei ii placeau cainii si era o femeie care era foarte prietenoasa , amabila , frumaosa , modesta , sincera si inteligenta . Pe de lata parte personajul-narator era un om foarte ambitious caruia ni- i placeau animalele. (Aceasta este opinia mea).
Alte întrebări interesante