1. Completați aj: spațiile libere, astfel încât propozițiile să fie adevărat a) (-3a) ×4×2ab = b) (-4y +9y + 4y): y = c) (√3x)² + 3x² 3 d) ( - 1/3x²)³
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
11
Explicație pas cu pas:
a) (-3a) ×4×2ab = -24a²b
b) (-4y +9y + 4y): y = (9y) : y = 9
c) (√3x)² + 3x²3 = (√3x)² + 9x² = 3x² + 9x² = 12x²
d) ( - 1/3x²)³ = - 1/3³x⁶ = - 1/27x⁶
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă