Limba română, întrebare adresată de analuca490, 8 ani în urmă

1.Compunere cu titlul,,Fericit la locul de munca'' 10-15 Randuri
2.Descrierea unui obiect 10-15Randuri ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dia070809
1

Răspuns:

1.

Dimineața pe la ora 6 fix m-am trezit pentru a mă pregătii ca să pot pleca spre noul meu serviciu. Era prima mea zi, nu voiam sa o ratez sau sa întârzii.

Am mâncat repede un sandvici, mi am cautat cheile de la mașină și am plecat spre locul meu de munca.

Am ajuns. Era o clădire mare, din sticla, cu vreo 6-7 etaje. De abia așteptăm să întru, știam ca nimic nu poate merge rău azi. Intru în clădire, ma prezint la receptie și primesc cartela pentru a începe oficial pentru prima oara prima zi de lucru.

Explicație:

2.

Cartea este unul dintre obiectele mele preferate.

Ea are o coperta lucioasa ca soarele care reflecta în geam dimineața sau cartonata ca cutia de pantofi, ca să nu se strice. Când deschizi cartea găsești un număr mare de pagini, mai degrabă hârtie foarte fină, foarte plăcută la atingere. Pe aceste pagini exista conținutul cărții, cuvintele care exprima creația autorului. Scrisul poate fi caligrafic, sau scris la calculator, mic sau mare, depinde de carte.

La final are un cuprins care te ajuta sa găsești mai repede ceea ce cauți în cartea respectiva, sau dacă nu ști despre ce este vorba în carte, pe spatele cărții, pe coperta este scris tot ce trebuie sa știi, un rezumat mai exact. De aceea este obiectul meu preferat, deoarece este pur și simplu uimitoare!

* s ar putea sa găsești greșeli gramaticale *

* sper ca te am ajutat! *


analuca490: îți mulțumesc
dia070809: cu plăcere :)
Alte întrebări interesante