Limba română, întrebare adresată de Vasilemf, 9 ani în urmă

1 COMPUNERE NARATIVA 15 25 DE RANDURI LA PERSOANA A 3 A VA ROG


Utilizator anonim: cum ar fi?
Vasilemf: UN COLT DIN NATURA...... UN ANOTIMP
Utilizator anonim: am sa fac despre o intamplare petrecuta iarna, ok?
Vasilemf: DA AI PUTEA SA FACI IN MAXIM 20 MIN PENTRU CA MIE IMI TREBUIE MAINE
Utilizator anonim: okay man
Vasilemf: MAI ESTE MULT DE SCRIS?nu te supara
Utilizator anonim: acum fac incheierea
Vasilemf: ok
Vasilemf: mersi frumos
Utilizator anonim: npk ^^ sa-mi dai coroana plz

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
46
 
      Acum catva timp, intr-o zi frumoasa de iarna in care nori cerneau peste pamant fulgi mici si albi care formase o plapuma de-o culoare pura deasupra caselor, parinti mei m-au trimis la bunici mei. Imi aduc aminte ca drumul a fost lung si plictisitor, in care eu am stat si am privit pe geamul trenului acel peisaj care se misca rapid. 
      In vreo doua-trei ore am ajuns acasa la bunici mei. Casa bunicilor samana ca toate casele din acea zona:  nici prea complexe, nici prea simple , aratau normal. Bunicul meu iubea forte mult fructele, asa ca in fata casei avea o livada imensa care, in aceea iarna, crenzile copacilor erau invelite in gheata aratand parca desprinse dintr-o poveste. Buncii mei m-au primit cu bratele larg deschise si m-au asezat la masa spunandu-mi ca am cam slabit de la ultima vizita. Dupa ce am mancat pe saturate bunica mi-a scos din dulapul ei  un cojoc (poti inlocui cu boanda ori vesta) impletita din lana alba care mi-a facut-o cadou mie. Restul zilei mi-am petrecut-o cu bunicul si cu noi mei prieteni. Pe bunicu' l-am ajutat la slefuirea unei sani care era facuta special pentru mine cu care mai apoi am iesit la sanius cu niste copii pe care bunica ii cunostea. Când m-am intors acasa eram inghetat si plin de julituri deoarece eu nu stiam deloc sa conduc sania.
        Dupa o saptamana in care bunica ma delecta cu toate bunatatile, iar bunicul ma alinta mereu a trebuit sa plec si sa-i las. Sper ca anul viitor sa ii vizitez iarasi iar ei sa fie la fel, neschimbati.
Alte întrebări interesante