Studii sociale, întrebare adresată de sddis8000, 8 ani în urmă

1. Construiți un argument pro și un argument contra în legătură cu următoarea afirmație: „Rețelele de socializare conduc la construirea unei false identități a indivizilor, aceștia având în mare măsură posibilitatea de a controla ceea ce vor să le arate celorlalți. Acest fapt determină creșterea gradului de nesiguranță a oamenilor în forțele proprii și provoacă stări afective negative, de la tristețe până la depresie”

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lauramitrica
0

Răspuns:

.

Explicație:

Argument contra: rețele de socializare, sau internetul în general iti sare în ajutor de cele mai multe ori. Dacă ești rătăcit și nu știi cum poți ajunge într-un loc, internetul te poate ajuta. Dacă vrei sa iei legătură cu o persoana care este la mulții km fata de tine, internetul iti sare în ajutor.

Argument pro: Asa cum spune și afirmatia, iti poti modifica pozele foarte ușor, arătând diferit decât în realitate. Dacă cunoști o persoana pe rețele de socializare pe care nu ai văzut-o în realitate niciodată, nu poți convins ca aceea persoana arata la fel și în viata de zi cu zi

Alte întrebări interesante