Limba română, întrebare adresată de roxana24antonip4ecij, 8 ani în urmă

1.Crezi ca e important sa asculti sfaturile adultilor pentru alegerea unui liceu? Motiveaza-ti raspunsul in 5-9 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emilianasiminagilca
4

Răspuns:

Da,cred că este important să asculți sfaturile unui adult pentru alegerea unui liceu pentru că adultul respectiv îți poate recomanda un profil potrivit ție și te îndrumă și către un liceu bun

Nu,nu cred că este așa de împortant să asculți sfaturile unui adult pentru că un adult poate îți va recomanda un alt liceu față de cel la care vrei tu să mergi chiar dacă tu vrei să te duci la acel liceu ei îți vor spune să mergi acolo pentru că este mai bun chiar dacă tu nu crezi asta(unu adulți fac așa nu toți)

Explicație:

Am scris o părere de da și una de nu pentru a te lăsa pe tine să alegi care ți se pare corectă,sper că răspunsul meu îți va fi util.


roxana24antonip4ecij: multumesc♡
emilianasiminagilca: cu mare plăcere!♡
Răspuns de nccjchcjccjvnvv
3
Eu cred ca este foarte important sa Asculți sfaturile adulților pentru alegerea unui liceu, deoarece și ei au trecut prin asta, iar acum ei știu cum este sa cauți un liceu și îți pot da sfaturi foarte bune, Char dacă uneori nu vrei sa i asculti. Uneori, adolescenții pot crede ca părinții lor nu se pricep mai bine decât ei la alegerea unui liceu, dar ii poate ajuta foarte mult, măcar dacă asculta. Sfaturile sunt foarte importante!

coroana?❤️

roxana24antonip4ecij: multumesc♡
nccjchcjccjvnvv: Cu plăcere ❤️❤️❤️
Alte întrebări interesante