Religie, întrebare adresată de dbonteanu, 8 ani în urmă

1. Cum trebuie sa fie rugaciunea bineplacuta lui Dumnezeu? Care sunt roadele acesteia?
2. Comentati metaforele " Rugaciunea este cheia vistierei darurilor dumnezeiesti." " Rugaciunea este o clipa petrecuta in cer"
3. Cum se oglindesc cele 10 porunci din Vechiul Testament in Legea iubirii adusa de catre Mantuitorul in Noul Testament?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dem3trios
0

Răspuns:

1)   Rugaciunea bineprimita de Dumnezeu este o rugaciune care se face dupa modelul rugaciunii Tatal Nostru ( fara blesteme, injuraturi , ganduri care nu se cuvine a le gandi , vorbe pe care nu se cuvine a le spune .

2)   Rugaciunea este cheia vistieriei darurilor dumnezeiesti deoarece noi ne rugam Duhului Sfant care este VISTIERUL BUNATATIILOR  , astfel prin Rugaciunea catre Duhul Sfant putem obtine cheia vistieriei darurilor Dumnezeiesti

3)   Mantuitorul a venit sa implineasca legia Vechiului Testament ne este mentionat in Biblie , cele 10 porunci sunt mentionate inclusiv in Noul Testament atunci cand il intreaba bogatul pe Hristos cum sa dobaneasca Imparatia Cerurilor iar El a raspuns : Porunciile date de Moise . Bogatul a spus : Acestea nu le-am incalcat nici macar in copilarie . Hristos a raspus : Una iti mai lipseste , iubirea fata de saraci , imarteti avutiile .             Asa s-au oglindit porunciile din Vechiul Testament in Noul Testament

Explicație:

Alte întrebări interesante