Limba română, întrebare adresată de IRONMAN, 9 ani în urmă

1.exemplificati cite 2 senzatii si perceptii
2.sa descriu in 7-8 enunturi atmosfera dintr-o familie
dau coronita!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adryionela98
3
senzatii:vizuale( vedereaunui copac, a unei case),gustativa( mancatul unui mar , o bomboana)
Perceptiile:percepția timpului :obiectivă (depinde de vîrsta, dispoziție etc.);subiectivă (secunde, minute,ore etc.);sau 
In momentul cand intram intr-o sala de cursuri, distingem toti elevii aflati in ea si percepem toate zgomotele produse de acestia. Intr-un grup de prieteni atentia iti este atrasa mai intai de prietenul sau prietena ta cea mai buna. Deci se pune accent pe legatura dintre tine si acea persoana si semnificatia ei pentru tine. 
ATMOSFERA INTR-O FAMILIE:In familie trebuie sa existe sentimente de dragoste in primul rand, sinceritate si incredere totala, parintii sa-si ajute copiii in problemele pe care le au, si in rezolvarea problemelor trebuie sa fie calmi, sa reactioneze la probleme cu calm, nu cu tipete, gesturi urate. Ar fi in regula , daca toate problemele existente in acea familie, sa fie vorbite,si  intelese   de toti membrii familiei. Atmosfera dintr-o familie sa fie relaxata , sa nu existe certuri , pentru ca astea duc in primul rand la destramarea ei. Copiii trebuiesc intelesi , ajutati iar la final rasplatiti pentru efortul pe care l-au depus in indeplinirea scopului respectiv. Daca mama si tatal se inteleg foarte bine, se RESPECTA si se ajuta reciproc , copilul are doar de castigat, iar atmosfera din familie va fi una calma si plina de surprize bune.


adryionela98: Multumesc
Alte întrebări interesante