Limba română, întrebare adresată de sasdenis, 9 ani în urmă

1)Imagineaza-ti o calatorie in spatiu .Descrie in 8-10 randuri ,sentimentele tale provocate de ,,intalnirea'' cu stelele.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexuț
41
Nostalgia mă cuprindea. Erau aşa de frumoase. Arătau ca nişte mingiuţe strălucitoare de mărimi diferite, provocându-mi o stare de bine, de uimire şi totodată, curiozitatea mă înghiţise de-a dreptul. Cum să nu te laşi dus de val în nemărginitul paradis? Covorul acela, era ceva ce nu credeam că pot vedea de aproape. Ceva la care puteam doar visa. Ajunsă aici, nu-mi pot să realizez că sunt aici, în spaţiu, lângă stelele strălucitoare. Nostalgie, uimire, curiozitate, ŞTIINŢĂ! da! ştiinţă! Acestea sunt cuvintele omeneşti, dar părăsisem pământul, deja nu  mai pot descrie ce frumos este acolo şi ce sentimente-mi provocau!
Răspuns de Bubuuuu
50
Era frig si intuneric,iar eu eram confuz,nu stiam unde ma aflu.M-am uitat in jur si nu-mi venea sa cred . Stelele stralucitoare imi incantau privirea,iar caldura degajata de ele,imi mangaiau obrajii inghetati...Ma cuprindea cate un fior din cauza emotiilor,eram speriat dar si bucuros in acelasi timp.Mi-am facut curaj si am inceput sa zbor pintre ele.Nu mai era nimeni,eram doar eu printre astrele care ma fascinau.Toate erau frumoase,stralucitoare,dar erau diferite,nu semanau intre ele asa cum le vedeam eu cand ma uitam la cer.M-au cuprins in joaca lor, m-au pus in centru si au inceput sa se invarta, n-am stiut cum se reactionez,asa ca am inchis ochii,iar una dintre ele a venit la mine si mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fie frica si m-a luat cu ea aratandu-mi planetele,soarele si tot Universul.Eram asa entuziasmat,nu-mi venea sa cred ca ma aflu acolo,ca pot sa vad totul.Am intrat in joaca lor,dar timpul trecea si eu trebuia sa ma intorc.Mi-am luat ramas bun si am promis ca o sa ma intorc.
Alte întrebări interesante