Limba română, întrebare adresată de Maria2353, 9 ani în urmă

1. La scoala ,profesoara ii leaga lui Jamie mana stanga ,oblingandu-l sa scrie cu mana dreapta . O face pentru ca a fi stangaci ,crede ea ,e semnul diavolului . O superstitie . Si cate suoerstitii nu sunt pe lume ! Vorbeste-mi despre cateva supertitii de care te-ai lovit si tu .

2. Cand se gandeste la Maggie ,cea pe care a salvat-o dintr-un accident de călarie ,Ada crede ca e mai greu sa fii prieten cu cineva care te-a ajutat decat cu cineva pe care l-ai ajutat tu . De ce ??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Daaana
8
1.Nu deschide umbrela in casa caci avea ghinion.
Nu sparge oglinda caci vei avea 7 ani de ghinion.
Nu varsa sarea ca ai sa te certi cu cineva.
Nu duce gunoiul noapte ca o sa vina hotii în casa ta.
Nu trece deasupra cuiva caci va ramane la inaltimea pe care o are acum.
2.Deoarece,fiind ajutat de cineva,te gandrsti in permanenta ca ii esti dator si nu stii cum sa intorci rasplata,ceea ce e greu.

Maria2353: Multumescc multt
Răspuns de ioneteemilia00
0
1. Intr-o zi obisnuita, in care eu si prietena mea ne scriam temele pentru scoala, m-a mancat nasul. Ea m-a avertizat ca o sa mi se intample ceva rau, dar nu am bagat-o in seama, si am ramas concentrata pe problema mea la matematica. Mai tarziu mi-am pierdut telefonul si am aruncat mingea de tenis pe acoperisul unui cladiri. 2. Personal, cred ca e mai greu sa fii prieten cu cineva care te-a ajutat, pentru ca nu se stie din ce motiv a facut-o. Decat sa-mi scoata ochii toata viata ca m-a ajutat, mai bine esuez.
Alte întrebări interesante