Studii sociale, întrebare adresată de ovyrusu554, 8 ani în urmă

1. Motivarea angajaților este o temă de maximă importanță pentru orice manager dintr-o organizație modernă. Discutați cum a evoluat înțelegerea acestei teme pe măsura ce știința managementului a avansat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Sal! Sper ca nu este prea tarziu sa iti raspund!

Intr-adevar, odata cu evolutia intregii societati, a tehnologiei avansate, sigur ca si stiinta managemnetului nu putea ramane pe loc.

In urma cu ceva ani buni, a fi manager insemna sa indepinesti cele 3 conditii ale triunghiului de aur ( sa stii, sa vrei, sa poti), Insa astazi, a fi manager presupune nu doar cele trei conditii , ci mult mai mult, deoarece pentru a manageria o organizatie, trebuie sa fii LEADER!

Adica sa aplici tot ceea ce stii si  ai invatat alaturi de echipa ta.  Sa stii sa comunici eficient, sa stii sa accepti idei, solutii de rezolvare a unor situatii cheie, sa  stii cum sa lucrezi in echipa!

Referitor la motivarea angajatilor iti pot spune ca nici acestia nu mai sunt cei de acum 20-30 de ani,  ca isi cunosc foarte bine locul in organizatie, ca isi  stiu drepturile si obligatiile, ca  trebuie sa fie motivati nu doar salarial, ci si social, intelectual sau moral, in functie de nevoi. Fiecare organizatie  moderna va sti sa isi atinga targetul, atunci cand se lucreaza in echipa si este motivata de scopul comun! Managerul  nu va sta si va "solicita" rezultatele, ci va lucra cot la cot cu echipa pe care o manageriaza!

Explicație:

Alte întrebări interesante