Limba română, întrebare adresată de alex1649, 8 ani în urmă

1.) Opinia noastra despre iubire (2-5 randuri ).


Utilizator anonim: Iubirea este de mai multe feluri și poate intra în viața unui om în diferite moduri, ne poate face fericiți sau ne poate distruge. Intensitatea cu care trăim momentele de iubire, sau cum o percem, cum o înțelegem, este diferită, nu este la fel pentru toți. Când ne îndrăgostim cu adevărat de o persoană nu mai gândim la fel de mult, simțim intens cu inima, parcă plutim.
alex1649: MULTUMESC !!!☺

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexia171105
4
Iubirea este un sentiment pe care toți îl vom trăi măcar o dată în viață, mai devreme sau mai târziu. Este cel mai frumos sentiment de pe această lume, fie că spunem că ne iubim mama, sau o altă persoană.
Ea e un sentiment pe care nu ne putem preface că îl avem față de un anumit om, nimeni nu ne poate face să iubim pe cineva. Este un sentiment care vine natural, fară obligație.

Sper să-ți fie de folos! :)

trandafirulalbastru1: ce frumoasa este racterizarea ta!!!!!!
alex1649: cee ???
Răspuns de trandafirulalbastru1
3
iubire este ceva special ceva ce nu poate fii explicat in cuv e ceva special ori iubire le prima vedere ori in timp iubirea este cand inima iti bate foarte tare si ai acea emotie,acea atragere catre acea persoana asa cred eu ca e iubirea cand auzi numele celui iubit ai o emotie mare tremuri de emotie sau iti creste pulsul asa cred ca e iubirea!

trandafirulalbastru1: mersi!!
Alexia171105: Nu ai pentru ce! Chiar e frumoasa
trandafirulalbastru1: asa cred eu ca e iubirea!!
Alte întrebări interesante