Istorie, întrebare adresată de alko3183, 8 ani în urmă

1 Președintele William Taft explică de ce nu este de acord cu clauza care prevede că emigranții analfabeți nu sunt primiți în SUA, așa cum era prevăzut în proiectul Actului imigrării (14 februarie 1913)

„Documentul conține multe amendamente valoroase la actuala Lege a imigrării care vor asigura mai mare siguranță în excluderea imigranților nedoriți. Dar eu nu mă pot hotărî să semnez un document care în punctele sale principale violează principiile care ar trebui, în opinia mea, să fie susținute cu tărie în reglementarea imigrației. Mă refer la testul științei de carte. Nu pot aproba acest test.”

Citiți documentul și precizați care este principiul care stă la baza emigrării. Cum apreciați inițiativa susținută prin proiectul Legii imigrării? Sunteți de acord cu poziția adoptată de președintele William Taft? Argumentați-vă opinia.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nobot12
0

Răspuns:

sunt de acord cu poziția adoptată de William Taft pentru ca este foarte bine ca vrea sa reglementeze imigrația

Răspuns de claudiaelena456l
4

Răspuns:

William taft nu vrea sa accepte analfabeți în tara pentru ca SUA este bogata și nu vroia sa fie invadata de oameni fără cunoștințe.

Eu nu sunt de acord cu poziția adoptata de președinte pentru ca toți avem șanse la un trai mai bun, și migranți analfabeți ar putea sa se ducă sa practice cursuri.


claudiaelena456l: pana când trebuie sa predai tema?
alko3183: maine 10:30 dim
claudiaelena456l: acuma chiar vreau sa ma culc... am mâine test la fizica și nu prea pot sa mai stau
alko3183: bine multumesc
claudiaelena456l: poate maine
alko3183: spor la test
claudiaelena456l: cuplacere
claudiaelena456l: mulțumesc
nobot12: poate te ajut eu
alko3183: daca se poate... nu zic nu
Alte întrebări interesante