Limba română, întrebare adresată de batmaxim5, 8 ani în urmă

1) Prezentare despre ocrutivea naturii.
2) Carta Rosie din Respublica Moldova
3) Probleme ecologice din tara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Appaloosa
1

Răspuns:

1.Trebuie să prevenim catastrofele,să facem tot posibilul pentru protejarea mediului nostru natural pentru ca orice schimbare ,oricat de mica este ea.. o s-o simtim cu totii pe pielea noastra.O posibilitate pentru a scădea munții de deșeuri este colectarea selectivă a acestora, ceea ce face ca să ne dispensăm de lucrurile devenite inutile intr-o manieră ecologică. Sa colectăm separat hârtia, metalele, sticla și plasticul.

2.Cartea Roșie a Republicii Moldova cuprinde specii de organisme pe cale de dispariție. Prima ediție a fost publicată în 1978 și cuprindea 26 de specii de plante și 29 de specii de animale periclitate și critic periclitate.

3.  Marea problema a Romaniei este poluarea aerului provocată de traficul rutier. Dar si poluarea apei si ale solului sunt grave , animalele pe cale de disparitie.Poluăm zi de zi aerul, apele și solurile...Din cele prezentate mai sus, concluzionam ca trebuie sa avem mai multa grija de tara noastra , sa fim mai responsabili pentru a le lasa mostenitorilor nostrii o Romanie frumoasa.

Sper sa ti fie de ajutor!:)


batmaxim5: Multumesc:)
Alte întrebări interesante