|1- radicical din 2| + |radical din 2 - radical din 3| =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
√2≈1,41
√3≈1,73
↓
|1-√2| + |√2 -√3| =-1+√2-√2+√3=1+√3
√3≈1,73
↓
|1-√2| + |√2 -√3| =-1+√2-√2+√3=1+√3
Răspuns de
1
1< ¬/2 => | 1- ¬/2 |=¬/2 -1
¬/2 < ¬/3 => | ¬/2 -¬/3|=¬/3 -¬/2
| 1- ¬/2 |+| ¬/2 -¬/3|=(¬/2-1)+(¬/3 -¬/2)=
=¬/2 -1+¬/3 -¬/2=-1+¬/3=¬/3 -1
¬/2 < ¬/3 => | ¬/2 -¬/3|=¬/3 -¬/2
| 1- ¬/2 |+| ¬/2 -¬/3|=(¬/2-1)+(¬/3 -¬/2)=
=¬/2 -1+¬/3 -¬/2=-1+¬/3=¬/3 -1
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă