Limba română, întrebare adresată de FlameAlchemist, 9 ani în urmă

1. Realizeaza un discurs, de 5-7 minute, in care sa-ti exprimi opinia despre timp, avand in vedere afirmatia : "Avem timp pentru toate".
2. Care este opinia ta despre rolul unui jurnal in viata unui adolescent? Sustine, cu argumente, opinia prezentata.
Nu e nevoie neaparat de compunerea intreaga, si 2-3 idei pentru fiecare exercitiu e mai mult decat perfect. Multumesc anticipat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de WindRanger
30
Timpul..Timpul este partea vietii care ne ofera puterea de a trai.. timpul..reprezinta firul pe care omul il traieste si se bucura de fiecare moment din viata cum poate mai bine. Afirmatia "Avem timp pentru toate", scoate in evidenta faptul ca nimic nu trebuie sa fie grabit sa se intample in viata cuiva, ci sa astepte ca toate sa fie la timpul lor si sa petreaca timpul pretios zambind si trecand cu zambetul pe buze prin toate.

WindRanger: 2. In opinia mea, jurnalul are un rol important in viata unui adolescent.
WindRanger: In primul rand, acesta reprezinta un "prieten" caruia ii poti spune orice, fiind sigur ca nu iti va dezvalui vreun secret niciodata si ii vei putea "spune" cu incredere ceea ce simti, deoarece el te va asculta intotdeuna.
WindRanger: In al doilea rand, un jurnal, poate parea un simplu carnel ca oricare altul..dar, reprezinta un "loc"plin de siguranta si incredere, unde te poti descarca intotdeuna stiind ca gandurile tale raman in acel loc si vor fi pastrate cu grija si stiute doar de tine si el.
WindRanger: In concluzie, jurnalul reprezinta un obiect important mai ales in viata unui adolescent, deoarece la aceasta varsta, gandurile si aspiratiile se schimba si fiecare are nevoie de intelegere..
FlameAlchemist: Multumesc mult de tot. <3
WindRanger: Cu mare placere..si alta data cu drag :* ♡
Alte întrebări interesante