Limba română, întrebare adresată de mirelicik98, 9 ani în urmă

1)redacteaza,in 6-8 randuri,un episod despre o experienta de succes din viata ta de elev.
2)elaboreaza un text coerent de 8-10 rinduri,in care iti exprimi punctul de vedere asupra necesitatii prieteniei in viata unui om,aducind 3 argumente
va rog e urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ioanavladau
13
1. Viata mea de elev este una simpla. Mereu am facut ceea ce mi se cerea la scoala, dar de asemenea am fost mereu curioasa sa aflu mai mult. De aceea, am inceput sa lucrez mai mult la matematica si sa inteleg mai repede lucrurile, mult mai repede decat toti colegii mei. De aceea, doamna diriginta m-a trimis la multe concursuri si am luat cele mai bune premii, fiind foarte mandra de mine. 
2. Prietenia este, cu siguranta, una dintre nevoile de baza ale omului. De cand suntem mici, mama ne invata ca ea este prietena noastra cea mai buna, ceea ce se dovedeste cand crestem a fi adevarat. In timp, iti dai seama ca ai nevoie de alti oameni care sa te sprijine, sa iti ofere ajutorul si sa iti fie alaturi de fiecare data cand ai nevoie de ei. Acestia sunt prietenii iar ei te vor ajuta daca le vei da un simplu telefon chiar si noaptea. Ei te vor sustine mereu in ceea ce faci, te vor respecta si vor rezona cu tine mereu. Veti semana si veti face lucruri impreuna. Parintii (rudele in general) si prietenii sunt cei pentru care traim! 
Alte întrebări interesante