Limba română, întrebare adresată de AleIza, 8 ani în urmă

1 Redactează o compunere de 150 -300 de cuvinte, in care sa prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul unri lansări de carte.Am nevoie repede ! Va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de creativeperson2006
5
Scriitori celebrii în așteptarea cărților

Stimatul Ion Luca Caragiale stătea așteptându-și cu nerăbdare cartea, în timp ce în spatele lui, stătea Mihai Eminescu, cu o cafea în mână, vorbind cu Ion creangă.
„Măi, nea Creangă, și ți-am zis eu!”, spune grăbit nea Eminescu. Ion Luca Caragiale își comandă și el o cafea și se alătură discuției. Deodată, își primesc cărțile. Se așază pe banca din parc, unde, tot cu o cafea, stătea și Liviu Rebreanu, așteptând să-și ia cartea numită "Ion". Apare și cartea ăstuia. Încep să-și citească, cu o curiozitate mare, cărțile. După ce le citesc, și le înmânează unul-altuia până când, I.L.Caragiale ajunge exclamă: "Măi, Liviu... de unde", dar nu apucă să termine, că începe o ploaie cu cărți. Aoleu! Strigă ei în cor. Au strâns unele cărți, și-au scris numele în ele și de atunci acele cărți sunt cunoscute ca fiind cărțile lor, prin care au ajuns celebrii.
Alte întrebări interesante