1. Să se calculeze: al 5x²+2-3x - 4x² - 2 + 3x =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
=x²
Explicație pas cu pas:
5x²-4x² -3x+3x+2-2=5x²-4x²+0+0=x²+0=x²
Răspuns de
1
Se calculeaza termenii asemenea intre ei (x² cu x², x cu x si termenul liber cu celalt).
5x²+2-3x-4x²-2+3x =
5x²-4x²-3x+3x+2-2 = (am regrupat ca sa vezi mai usor cum se rezolva)
x²
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă