Limba română, întrebare adresată de emiliaflorea77, 7 ani în urmă

1 Scrie o scurtă povestire imaginară despre trei prieteni: elefantul Eli, crocodilul Coco și pitonul Pito.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farfuridi1234
1

Ca de obicei, și aseară, cei tri prietieni Eli, Coco, Pito s-au întâlnit pe marginea lacului la o siestă de observare a apunerii soarelui.

Coco, emoționat le spune prietinilor:

- Hei, știți că v-am mai povestit că am planuri cu iubita mea Coca.

- Da, bro, știm! Prima dată când ne-ai spus de ele eu eram adolescent, acum sunt bunic, a spus amuzat pitonul Pito.

- Brodărașii mei, n-a trecut foarte mult, a spus trist elefantul Eli. Parcă ieri am inscris-o pe fiica mea la gradinita și acum trebuie să o înscriu la școală. Și încă fimea e inteligentă, e bună pe IQ și EQ, a finalizat mai rapid decât restul.

- Da, fratilor, eu sunt pe timpul meu. Pe noi crocodilii apa nu ne îmbatrânește precum v-o face vouă aerul. Dar și actiivitățile de rutină se fac mai greu aici, la adâncime. Noi gândim mai lent că ajunge mai puțin oxigen. În fine, vreau să vă spun că sezonul acvatic viitor fac nunta cu iubita mea. Am rezervat astăzi localul și lăutarii.

- Bro, băi bro! Nu te supăra pe mine dar atunci cred că va veni nepotu meu cel mic va veni. Pe atunci îi va fi vremea de însurătoare a zis Pito.

- Bine Pito, vine cine poate, cine mai trăiește. Hai că trebuie să plec. Mi-a dat mesaj Coca, a spus ca a vorbit cu preotul și e o mică problemă. La revedere! Ne vedem mâine!

- La revedere! Da.

- Pa, brodărașii mei!

Alte întrebări interesante