1. Se da expresia E(x) = (x+3 )l a doua -(x+3)la a doua-10x. Arătați ca 1pe 2 ori E (x) = x
2. Se da expresia E(x) = (x+3) (x+3) -(x - 2)la a doua +13. Arătați ca 1pe 4 ori E (x) = x
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
ex tale sunt scrise greșit,aceasta e forma corecta
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d05/2870cded6154d598a9a83aa922b0c7d1.jpg)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Latina,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă