Matematică, întrebare adresată de andreea88863, 8 ani în urmă

1 supra 3 ( 1 - 2 supra 5) + 4 supra 5

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EuSuntAdelina
4

 \frac{1}{3}  \times (1 -  \frac{2}{5} ) +  \frac{4}{5}  =  \\  \frac{1}{3}  \times ( ^{5)} 1 -  \frac{2}{5} ) +  \frac{4}{5}  =  \\  \frac{1}{3}  \times ( \frac{5}{5} -  \frac{2}{5} ) +  \frac{4}{5}  =  \\  \frac{1}{3}  \times   \frac{3}{5}  +  \frac{4}{5}  =   \\  \frac{1}{5}  +  \frac{4}{5} =  \frac{5}{5}  = 1

# Gogoașa Ucigașă :-)

Alte întrebări interesante