10×{2+10×[126+10×(3+10×3)-3]-3}-3=
URGENT DAU COROANA
bratualex796:
ok
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
10×{2+10×[126+10×(3+30)-3]-3}-3=
10×{2+10×[126+10×33-3]-3}-3=
10×{2+10×[126+330-3]-3}-3=
10×{2+10×[456-3]-3}-3=
10×{2+10×453-3}-3=
10×{2+4530-3}-3=
10×{4532-3}-3=
10×4529-3=
45290-3=
45287
Explicație pas cu pas:
trebuie să respecți ordinea efectuări operaților
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă