10 exemple pentru formula (a-b) • (a+b) = a la a doua - b la a doua
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(2-3)(2+3)=2^2-3^2
(4-3)(4+3)=4^2-3^2
(5-4)(5+4)=5^2-4^2
(8-2)(8+2)=8^2-2^2
(6-5)(6+5)=6^2-5^2
^2= la puterea 2
(4-3)(4+3)=4^2-3^2
(5-4)(5+4)=5^2-4^2
(8-2)(8+2)=8^2-2^2
(6-5)(6+5)=6^2-5^2
^2= la puterea 2
Alte întrebări interesante
Studii sociale,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Ed. muzicală,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă