10 gadjeturi solare
Va rog cat mai repede
DAU COROANA
Răspunsuri la întrebare
Răspuns:
Succes!
Explicație:
1. Sharp Solar Hybrid SH6230C
La categoria experimente esuate se incadreaza mobilul Sharp cu panouri de alimentare solara. Lansat doar in Japonia, SH2630C nu s-a bucurat de un succes deosebit, probabil datorita cerului innorat.
2. Logitech Wireless Solar Keyboard K750
Unul dintre cele mai raspandite gadgeturi solare, tastatura wireless Logitech nu este deloc o solutie practica pentru cei care lucreaza in birouri luminate doar de becuri ecologice, insa pentru alti utilizatori pare o solutie eficienta de a consuma mai putina energie electrica. Pret estimativ: 80 dolari.
3. Eton Soulra XL
Durata de incarcare lunga este cel mai mare dezavantaj al acestui boombox, insa nici pretul nu este un atu. Cu pana la 150 dolari mai scump decat alte produse similare fara panouri solari, Eton Soulra XL poate fi folosit 8 ore, dupa ce a fost incarcat la soare 5 ore. Pret estimativ: 250 dolari.
4. KudoCase
Carcasa pentru iPad ce promite incarcarea tabletei Apple cu energie solara, KudoCase functioneaza mult mai bine atunci cand este expusa direct la lumina solara decat la cea din interior. Pret estimativ: 190 dolari.
5.. Rucsac Voltaic Solar
Rucsacul cu panouri solare promite incarcarea unui telefon dupa "numai" 5 ore petrecute in soare. Cumparatorii care isi planifica excursiile si calatoriile doar in zilele insorite vor gasi cu siguratanta rucsasul drept un accesoriu util. Pret estimativ: 200 dolari.
6. Eton Rukus Solar
Sistem solar portabil cu conectivitate Bluetooth, Eton Rukus Solar ofera utilizatorilor atat posibilitatea de a-l incarca cu energie solara, cat si un cablu pentru incarcarea prin USB. Pret estimativ: 150 dolari.
7.Quirky Ray
Micul panou solar, care se ataseaza de orice fereastra luminata cu o ventuza, poate fi folosit pentru incarcarea telefonului, dar nu este deocamdata disponibil publicului larg. Cea mai utila modalitate de folosire a Quirky Ray vizeaza ferestrele avioanelor si ale trenurilor.
8. SolLight LightCap 300
Un gadget creat special pentru cei care petrec mult timp in aer liber, LightCap 300 este multifunctional: lanterna cu incarcare solara, sticla de apa sau container rezistent la apa pentru alte gadgeturi de pret. Pret estimativ: 30 dolari.
9. Eton Mobius
Carcasa de iPhone cu panouri solare, Eton Mobius poate atrage cumparatorii prin design, insa probabil ca putini dintre ei sunt dispusi sa-si lase telefonul afara, in soare, in loc sa-l incarce direct. Pret estimativ: 80 dolari.
10. Solar Vision Radio
Cozorocul Solar Vision cu radio integrat foloseste un panou solar amplasat inteligent, insa nu-l protejeaza pe cel care il poarta de insolatie. Antena extensibila este probabil folosita doar in drumetiile pe munte, in care nu e nimeni prin preajma sa rada de gadgetul cu panou solar. Pret estimativ: 27 dolari.