105-2×[11+5×3-(4+8)]=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns
189746
Explicație pas cu pas:
Răspuns de
5
Răspuns
105-2X[11+5X3-(4+8)]=
105-2X(11+5X3-12)=
105-2X(11+15-12)=
105-2X(26-12)=
105-2X14=
105-28=77
Explicație pas cu pas:
faci paranteza rontunda apoi patarata si gata
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă