11-(7×5-9×9÷f÷3)÷8=7
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
9
Explicație pas cu pas:
11-(...):8=7
(...):8=4
(...)=32
35-81:f:3=32
81:f:3=3
81:f=9
f=9
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
11-(35-81:f:3)=56
11-(35-27:f)=56
11-:8=7
11-=7
-=-4
35f-27=32f
3f=27
f=9
Sper ca te-am ajutat.
Alte întrebări interesante
Evaluare Națională: Lb. Română ,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă