Limba română, întrebare adresată de andruskbita, 8 ani în urmă


12 Arc peste timp! Scrie-i un e-mail lui Nică, în care să-i prezinți copilăria de azi.

Pls ):​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LpsPopular
3

Răspuns:

Dragă Nică,

Am putea spune că în ziua de astăzi copilăria este destul de agresivă, având în vedere tehnologia care nu lasă copiilor şansa de a trăi perioada frumoasă şi intensă a copilărie. De fapt, toate aceste lucruri moderne atrag atenţia prea mult copiilor şi astfel ajung să îşi piardă cea mai frumoasă perioadă a vieţii în faţa calculatorului, a tabletei etc.. Trebuie să fie semnalat şi faptul că în ziua de astăzi, evoluţia prematură a copiilor duce la îmbolnăvirea acestora. Calculatorul, reţelele de socializare sau jocurile nu fac decât să afecteze copiii, atât la nivel emoţional, cât şi la nivel fizic. Specialiştii demonstrează faptul că spre deosebire de copiii anilor ’80, micuţii nu se mai dezvoltă la fel de mult. Mişcarea, sportul şi activitatea sunt direct răspunzătoare de aceste lucruri.

Nefericirea face ca aceşti copii să nu se bucure de cea mai pură şi mai frumoasă perioadă a vieţii şi astfel ajung la maturitate fără să aibă foarte multe amintiri.

Totuşi, copilăria atât de inocentă şi pură a fost înlocuită cu o copilărie nesemnificativă pentru copiii din zilele noastre. În urmă cu aproximativ 20-30 de ani, copiii se bucurau atunci când primeau o jucărie, mâncau ciocolată chinezească sau fructe, preţuind foarte mult aceste lucruri considerate a fi banale pentru copii zilelor  noastre.

Explicație:

Sper că te-a ajutat! Succes în continuare! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


LpsPopular: la sfârșit scrii Cu drag "numele tău"
andruskbita: de ce ai raportat răspunsul brianneu
andruskbita: i*
Alte întrebări interesante