Limba română, întrebare adresată de cl012, 8 ani în urmă

12. Scrie o compunere de aproximativ 120 de cuvinte, în care să realizezi portretul fizic și moral al celui mai bun prieten. În concluzie îi vei transmite acestuia un mesaj de prietenie.
__________________________________
Ofer 50p.
Mulțumesc!♡​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeamorogan06
1

Răspuns:

  • Eu am scris despre câine. Consider ca este cel mai bun prieten al omului. Poate sa fie mai interesanta tema. Poate o sa ii placa profesoarei tale de romana. Oricum cred ca compunerea ta o sa fie foarte speciala si emoționantă. Am introdus subtil/indirect descrierea lui fizica,cea mai importanta este cea morala.

Explicație:

Cainele,cel mai bun prieten al meu.

Cainele este cel mai bun prieten al omului,deoarece este singura fiinta care iti este alaturi si la bine si la greu. El nici odata nu te judeca sau iti cere explicatii.

Uneori ar trebui sa ne gândim ca sunt niste fiinte mult mai sufletiste decât oamenii,si mai înțelegătoare de oameni.Sunt niste animale dragalase,jucause,istete si foarte frumoase.

Mereu când vad un caine pe strada ma opresc sa ma joc cu el. Mi se rupe inima de cate ori vad un caine abandonat pe strada.Stapanii acestor fiinte minunate ar trebui sa se gandeasca de multe ori inainte de a abandona un caine.Nu suport sa stau cu gândul ca un caine poate sta la un adapost unde oamenii de acolo se comporta urat cu ei .Orice animal are nevoie de o locuinta deoarece sunt si ele fiinte ca noi,au dreptul sa primeasca mancare buna si sa fie răsfățați.

M-asi dori ca toate animalele sa aiba o casa calduroasa si primitoare in care sa locuasca si sa traiasca. Fiecare animal ar trebui sa aibă parte de asta,deoarece este cel mai bun prieten al omului.

Sper ca este bine și ca iti place!


cl012: Mulțumesc♡♡
andreeamorogan06: cu placere!♡
andreeamorogan06: coroană?
cl012: da
Alte întrebări interesante