Limba română, întrebare adresată de pintiliemaria1, 7 ani în urmă

12 Scrie o compunere despre călătoria îngerilor pe pământ, în care să prezinți trei lucruri frumoase văzute de aceştia. În compunerea ta vei respecta următoarele cerinţe: vei prezenta trei lucruri de pe pământ care le-au plăcut îngerilor; vei alege un titlu potrivit compunerii; vei redacta compunerea în 10-12 rânduri; vei scrie corect cuvintele, semnele de punctuație și vei respecta aşezarea textului în pagină.
Dau coroana ,repede ,vă rog!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mateivalentin348
3

Răspuns:

Îngeri de pe pământ

Într-o zi, pe când stăteam afară și mă jucam cu cea mai bună prietenă a mea, nu la mare în depărtare am văzut o lumină mare care cobora din cer. Eu cu prietena mea am fost foarte curioasă de ceea ce se întâmplă, dar în același timp și foarte speriate.

Am fugit repede în locul acela și deodată am văzut un îngeraș care venise să împart înțelepciune oamenilor. El ne-a întrebat dacă știm persoane care fac rău altor persoane, pentru a se duce prima dată la ei să le împartă înțelepciunea. Noi am dat din cap însemnând că nu și ne-a întrebat dacă vrem să venim cu el în marea lui călătorie, iar noi normal că am răspuns cu un da din suflet.

Am văzut locuri noi și frumoase pe care nu am crezut că există. Dar dintr-odată toată povestea luă sfârșit deoarece venise seară și trebuia să plecăm acasă, deoarece a doua zi era luni și trebuia să plecăm la școală. A fost u n moment fascinant!

Explicație:

Sper ca iti place. Nu ai precizat de care text asa ca am facut eu un text explicativ. Ii poti spune doamnei tale ca ai facut un text explicativ. Cu dragg!


pintiliemaria1: îți mulțumesc mult
pintiliemaria1: !!!
armandopascuta12869: mersi că mai ajutat
Alte întrebări interesante