Limba română, întrebare adresată de alexandrescudarius83, 7 ani în urmă

12 Scrie o compunere în care personajul principal să fie Garoffi, după ce acesta s-a reîntors la şcoală. În compunerea ta vei respecta următoarele cerinţe: vei prezenta trei fapte ale acestuia; vei alege un titlu potrivit compunerii; vei redacta compunerea în 10-12 rânduri; vei scrie corect cuvintele, semnele de punctuație și vei respecta așezarea textului în pagină. and jangrad

DAU COROANA SI 100 PUNCTE VA ROGGGGGGG ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

                      Titlu: Întoarcerea lui Garoffi la Şcoală

Garoffi era plin de emoție când a intrat în clasa lui. Nu a mai fost la şcoală de când a fost bolnav, dar acum se simțea mai bine decât oricând. A început să-și salute colegii de clasă, care îl întâmpinau cu brațele deschise.

Profesoara i-a spus că a avut grijă să îi adune temele pierdute, astfel încât Garoffi să nu fie în urma colegilor săi. Acesta era atât de recunoscător, încât a început să plângă de fericire.

Garoffi a început să se concentreze la lecții, iar după câteva zile, a reușit să obțină un rezultat excelent la un test. Colegii săi erau uimiți de cât de bine a învățat Garoffi în acea perioadă de timp.

Garoffi a dovedit că nu este niciodată prea târziu să începi din nou și că dacă îți dorești cu adevărat ceva, poți să reușești.

Explicație:


alexandrescudarius83: multumesc mult
alexandrescudarius83: o sa iti dau coroana deocamdata nu imi apare
alexandrescudarius83: cand imi apare promit ca iti dau
Utilizator anonim: ok!
Alte întrebări interesante