13-4*3:[2•11-1•5-(10•2-5•a)]+2•3=13
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
13-12/(22-5-(20-5a))+6=13
-12/(27-20+5a)=-6
Aducem la acelasi numitot.
-12=-6(27-20+5a)
2=27-20+5a
5a=2-27+20
a=-5/5
a=-1
-12/(27-20+5a)=-6
Aducem la acelasi numitot.
-12=-6(27-20+5a)
2=27-20+5a
5a=2-27+20
a=-5/5
a=-1
AndreiAna123:
Sper ca te-am ajutat...
Răspuns de
0
A=-1 deoarece aducem la acelsi numitor
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă