13 Rezolvaţi ecuațiile:
3(x + 5) - 6(x - 2) = 4(x + 2) - 5(x - 4) + 1; b 2(2x + 7) + 3(x-1) = 6(x-3) + 18;
c 15(x - 1) + 4(2-3x) = 11-2(x + 4); d 2x + 5 + 3(3x - 1) = 8(1-7x) + 2 + 3x,
e 10(3 - x) + 6(x + 3) =19 + 7(2x - 1).
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Sper sa te ajute. Succes!
Anexe:
Răspuns de
2
răspunsul este in atasament
Anexe:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba rusă,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă