Limba română, întrebare adresată de comanescuadina07, 8 ani în urmă

14. Scrie conținutul unei ştiri în care este prezentată fapta unui copil de vârsta ta, care a acţionat într-o situaţie deosebită sau inedită, în conformitate cu normele morale. Prezint-o colegilor ca și cum ai fi tu prezentatorul emisiunii de ştiri.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sjehejrh
0

Răspuns:

Un copil şi-a vândut lucrurile pe care nu le mai folosea,pentru a cumpăra cu banii primiți, alimente şi haine pentru un cămin de bătrâni.

Răspuns de Pitimic
2

Răspuns:

Daniel elev în clasa a 7 la Scoala Gimnazială Lascar Catargiu din Craiova a fost felicitari astăzi de colegii de clasa ,de profesori dar si de politistii secției 3 din Craiova deoarece ieri in jurul orei 13 el a gasit la poarta școlii un portofel cu 3000 de lei pe care l-a predat la secția de poliție.Dupa cateva ore a apărut si pagubitul care a primit portofelul intact.Desi provine dintr-o familie numeroasă cu posibilități materiale precare ,elevul model nu si-a însușit portofelul ci a hotărât sa il restituie.Fapta sa a fost aplaudat de toti cei prezenti iar polițiștii i-au înmânat baiatului o diplomă în semn de respect pt fapta sa.

Alte întrebări interesante