Limba română, întrebare adresată de martinel22, 8 ani în urmă

15 Portretul celui mai bun prieten. Alcătuiește un scurt text despre prietenul tău cel mai bun / prietena ta cea mai bună. Ghidează-te după următoarele întrebări: Ce reprezintă el/ea pentru tine? Ce înfăţişare are? Ce calități are? Ce defecte? Ce pasiuni are? Care sunt lucrurile care îi displac? De ce il/o apreciezi? Cum ţi se pare prietenia dintre voi?​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
7

Răspuns:

el este Denis, cel mai bun prieten al meu.

el reprezintă totul pentru mine, acesta are ochi verzi, par maroniu, iar el are calitățile de a cânta și a scrie poezii. El mă face să râd de fiecare dată, iar eu nu am niciun regret. îl apreciez pentru ca el este foarte loial și mereu ma ajuta la greu. prietenia noastră este foarte bună.


martinel22: mulțumesc
Răspuns de valentinadiaconu950
5

Pe prietena mea o cheamă Cristina. Pentru mine este ca o sora.Ea are ochii verzi și parul blond.Ea este foarte buna la matematică și engleză.Ea este puțin grăsuță,dar pe mine nu mă deranjează asta.Ea dorește să devină handbalistă și o eu susțin.Ei nu îi place să vadă pe cineva că este rău deoarece ea este foarte buna.Eu o apreciez pe prietena mea deoarece este perfectă și bună la toate.Prietenia dintre noi mise pare perfectă și nu ași schimba nimic.

SPER SA FIE UTIL!


valentinadiaconu950: scuze că a durat
martinel22: mulțumesc frumos
valentinadiaconu950: cuplacere!
Alte întrebări interesante