Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

15 puncte su coroana!
Alcatuiesteun text de 10-15 enunturi din care sa reiasa grija omului fara de mediu.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DeliaG
1
                             Omul si mediul inconjurator
 
   In tarile din toata lumea, cea mai mare parte din populatie iubeste mediul inconjurator si are grija de el. Ei o fac respectand anumite reguli , pentru a nu polua natura.
   Vanatorii vaneaza numai in sezoanele specifice, pentru a nu omori puii. Gunoaiele sunt reciclate, iar cele menajere sunt distruse. Masinele incep sa devina ecologice. Majoritatea firmelor folosesc energia solara pe post de electricitate. Nimeni nu face focul prin paduri, in jurul copacilor. Acestia sunt taiati numai de firme ce replanteaza puieti. Rezervatiile au grija de animalele si florile pe cale de disparitie, pentru ca acestea sa nu fie vanate sau rupte si specia sa dispara de pe planeta. Animalele de companie, in special cainii , sunt dusi in locuri speciale cand trebuie sa isi faca nevoile, pentru a nu polua copacii, iarba din parcuri. In unele locuri, oamenii si animalele traiesc in armonie. Orasele sunt conctruite departe de paduri, pentru a nu le polua sau distruge linistea.
    In secolul 21, oamenii fac tot posibilul sa pastreze natura asa cum a lasat-o Dumnezeu, si o vor pastra din ce in ce mai bine pe masura ce vor evolua cu timpul.

Alte întrebări interesante