Limba română, întrebare adresată de adinavilcan7199, 8 ani în urmă

15 Serie o compunere despre Tinutul Luați-Poftiți în care să descrii trei lucruri pe care le-ai alege de acolo, motivându-ti alegerea. În compunerea ta vei respecta următoarele cerinte: • vei alege un titlul potrivit compunerii; • vei descrie trei lucruri, motivând de ce le-ai ales; • vei redacta compunerea în cel puţin 10 rânduri, astfel încât să aibă introducere, cuprins şi încheiere; • vei avea grijă la scrierea corectă a cuvintelor și la aranjarea textului în pagină.
pls RAPIDDDDDDDDDD
DAU COROANĂ ​.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de covacicarina2010
3

Răspuns:

"Luați-Poftiți"

(feliuri de mâncare tradiționale/sănătoase)

Pâinea, ceea mai sfântă dintre toate bucatele care există. Pâinea este făcută cu multă iubire și grijă, cei care nu o fac cum trebuie, nu este ceea mai specială. Ea este făcută numai pentru cei care știu cu să se comporte cu ea, exemplu; o cănânci cu grijă, nu o arunci pe masă, jos sau gunoi; nu o rupe sau nu o stâlci.

Mămăliga, acest fel de mâncare este una dintre cele mai

tradiționale feluri de mâncare, se mănâncă adesea cu pește sau alte tipuri de cărni și cu sos de morcovi.

Smântâna, ea este un tip de mâncare care se pune adesea pe măncărurile care sunt încă fierbinți. Smântâna este un fel de mâncare răcoritoare care conține un singur ingredient: Laptele când stă mult intr-o zonă caldă ea adună la suprafață smântână.

Sper că te-am ajutat!!!! Dacă este ceea ce ai nevoie :>

Doresc Coroana :))

Alte întrebări interesante